HOUD ME VAST 

Houd me Vast: dé APK voor je relatie! 

Houd me Vast is een kortdurend programma voor stellen, waarin jullie stap voor stap werken aan meer verbinding met elkaar. De basis kent een heldere structuur, met o.a. een boek, filmpjes en huiswerkopdrachten. Een soort 'lightversie' van EFT-relatietherapie. Het proces is hetzelfde, alleen loop je er veel sneller doorheen. Houd me Vast is erg geschikt voor stellen waarbij de relatieproblemen niet zo groot zijn, maar die wel het beste uit hun relatie willen halen. Ook kun je het programma gebruiken als eerste stap voorafgaand aan EFT-relatietherapie of juist ter afsluiting. 

Voor wie is de Houd me Vast-cursus? 

Willen jullie je relatie een boost geven? Is de sprankeling weg? Zijn jullie elkaar in de loop der jaren een beetje kwijtgeraakt? Of willen jullie leren hoe jullie ruzies kunnen stoppen? De Houd me Vast-cursus is voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie. Wanneer jullie je band willen verdiepen of verstevigen is deze cursus echt iets voor jullie. 

Als jullie relatie in een crisis verkeert, adviseren wij jullie hierover in gesprek te gaan met een EFT-therapeut die de cursus geeft. Het kan zijn dat jullie eerst een paar gesprekken samen met de therapeut nodig hebben om meer uit de cursus te kunnen halen 

Welke onderwerpen komen aan bod in de cursus? 

Vaste onderwerpen die jullie met elkaar zullen bespreken zijn: 

- liefde en hechting; 

- emoties; 

- terugkerende patronen; 

- ruzies stoppen; 

- verbindende gesprekken; 

- vergeving van pijnplekken; 

- liefde en seks; 

- veiligheid in je relatie; 

- onderling vertrouwen. 

Wat zijn de effecten van de Houd me Vast-cursus? 

Vele duizenden stellen zijn jullie voorgegaan in dit programma. Uit onderzoeken is gebleken dat de tevredenheid over de relatie werkelijk groter is na afloop van de cursus. Stellen ervaren een sterkere band met elkaar en hebben minder conflicten. De partners begrijpen zichzelf en de ander beter. Hierdoor is er ook meer ruimte voor de verschillende emoties. Er wordt meer harmonie in de relatie en afstemming op elkaar in de dagelijkse activiteiten ervaren. 

Wat kost een Houd me vast cursus: 

Voor een Houd me Vast-cursus met begeleiding is de prijs € 75,- per avond. Eens per 2 weken zal deze cursus gegeven worden  

Let wel: verschillende zorgverzekeraars vergoeden inmiddels dit 'Houd me Vast' programma. Wij willen jullie dan ook adviseren contact op te nemen met jullie zorgverzekering en nagaan of dit programma wellicht vergoed wordt. 

Houd me Vast; acht bijeenkomsten op locatie met begeleiding 

Een programma dat bestaat uit acht bijeenkomsten op locatie. De bijeenkomsten duren ongeveer twee uur per keer. Het programma wordt deels in de groep en deels niet in de groep aangeboden. In het gezamenlijke gedeelte wordt er o.a. uitleg gegeven over de cursus en bekijken jullie inspirerende video’s. 

Het is heel belangrijk om te weten dat je de gesprekken over je relatie altijd met z’n tweeën voert en niet met de andere stellen erbij. Het is een cursus en geen vorm van groepstherapie. Onder begeleiding van twee erkende EFT-therapeuten gaan jullie actief aan de slag met o.a. videomateriaal, gespreksoefeningen, leeswerk en opdrachten voor thuis. De cursus kent een vaste structuur die als zeer prettig wordt ervaren door de deelnemers. 

"Hadden we, wat we nu weten maar 10 jaar eerder geweten vóór de kinderen geboren werden, dat had ons heel veel ruzies en stress gescheeld. Ik kan de Houd me vast cursus echt aan alle jonge stellen aanraden!"  Lucy en Milan